Piercingstijlen die in de Schijnwerpers staan: De Laatste Trends

Bij The Art of Tattoo houden we altijd de nieuwste trends en stijlen op het gebied van piercings in de gaten. Of je nu een piercing wilt laten zetten of gewoon geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen, hier zijn enkele piercingstijlen die momenteel in de schijnwerpers staan:

Constellatiepiercings: Deze trend is geïnspireerd op sterrenbeelden en astronomie. Bij constellatiepiercings worden meerdere piercings op strategische plaatsen geplaatst om het beeld van een sterrenbeeld na te bootsen. Het resultaat is een unieke en persoonlijke compositie van piercings die samen een betekenisvol geheel vormen.

Daith-piercings: De daith-piercing is een piercing die door de binnenste kraakbeenplooi van het oor gaat. Deze piercing heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen vanwege het vermeende therapeutische effect bij migraine. Naast de mogelijke gezondheidsvoordelen is de daith-piercing ook een trendy keuze vanwege zijn subtiele en stijlvolle uitstraling.

Rookpiercings: Rookpiercings zijn een combinatie van verschillende piercings in het oor die samen een gelaagd en rokerig effect creëren. Door het plaatsen van meerdere piercings, zoals helix, tragus en conch piercings, ontstaat er een uniek en opvallend uiterlijk.

Flat piercings: De flat piercing is een enkelvoudige piercing geplaatst op het platte gedeelte van het oor, boven de helix. Deze piercing kan met verschillende sieraden worden gedragen, zoals barbells, studs of ringen. Het is een subtiele maar toch trendy keuze die het oor op een elegante manier accentueert.

Medusa-piercings: De medusa-piercing is een verticale labret-piercing die in het midden van de bovenlip wordt geplaatst. Deze piercing is de laatste tijd steeds populairder geworden vanwege zijn bold en edgy uitstraling. Het is een piercing die zeker de aandacht trekt en een krachtig statement maakt.

Het is belangrijk op te merken dat trends komen en gaan, en het is altijd het beste om een piercing te kiezen die bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren past. Onze ervaren piercers bij The Art of Tattoo kunnen je adviseren over de verschillende piercingstijlen en je helpen bij het kiezen van een piercing die zowel trendy als tijdloos is.

Stap binnen in onze studio en ontdek de nieuwste piercingtrends. Onze professionele piercers zullen ervoor zorgen dat je een veilige en stijlvolle piercingervaring hebt, met oog voor hygiëne en kwaliteit.

piercing studio the art of tattoo